De fem elementen


Tro, Hopp, och Kärlek

Guld

Beslutsam, självständig, stark, målmedveten, kraftfull, dygd full, krävande. Guldmänniskor uppskattar det ljuva livet och vad det har att erbjuda i form av lyx, komfort och frihet. Andra ser upp till de kommenderande och självsäkra guldmänniskorna. Guldmänniskor kan vara krävande, både mot sig själva och andra.

Vatten

Stark, charmig, kreativ, diplomatisk, intuitiv, problemfri, förstående, lugn, passiv. Vattenmänniskor är bra på att övertyga andra utan att de riktigt förstår det. Vattenmänniskor har en speciell förmåga att få alla att känna sig speciella och uppskatta vars och ens talanger. Dessa egenskaper kan ibland bli allt för starka så att vattenmänniskan riskerar att stöpas i andras form.

Trä

Systematisk, solid, passiv, omtänksam, generös, trämänniskor växer mer åldern. Trämänniskor försöker hitta chanser att allt de tar sig för ska kunna växa och förnyas. Trämänniskor är medkännande och generösa vänner.

Eld

Charmig, impulsiv, entusiastisk, energisk, dynamisk, självsäker, känslosam, målmedveten.
Eldmänniskor är naturliga ledare som inspirerar andra i arbetet genom alla nya idéer och smarta lösningar.

Jord

Klok, beslutsam, lugn, förståndig, försiktig, driftig, moralisk, logisk, tålmodig.Jordmänniskor planerar gärna livet i detalj. Jordmänniskor är disciplinerade vilket renderar respekt hos andra. Behovet att kontrollera allt kan orsaka rädsla för det okända.

 

.

 


© 2019 | alltomallting.se|All rights Reserved Privacy Policy